A little tenderness makes a big difference

Családi gazdaságokból származó, 100% alpesi tej

A Milkánál, ahogy arra a név is utal, kezdettől fogva a tej áll a középpontban. Egyvalami sosem változik: csak alpesi tejet használunk a világ legtöbb gyengédségével készülő csokoládéjának előállításához. Tudatosan döntöttünk amellett, hogy kizárólag alpesi tejből dolgozunk, hisz a kiváló minőségű, gyengédséggel megtermelt tej teszi csokoládénkat igazán varázslatossá.

A Milka az Alpok tisztaságát képviseli. Az általunk felhasznált tej egy 100 négyzetkilométernyi alpesi régióból származik, 800 minőségi gazdaságból, melyek mindegyikében átlagosan 60-60 tehenet gondoznak. Az alpesi tej előállításához rendkívüli odafigyelés szükséges, így kaphatunk csak igazán krémes tejet és finom csokoládét. Azért döntöttünk a tejbeszerzés e módszere mellett, mert tudjuk, kiváló minőségű tejet csakis az egészséges és boldog tehenek adnak.

Nekünk fontosak a tenyésztők

A csokoládé minőségén kívül a 100%-ban alpesi tej felhasználása is jelzi elkötelezettségünket a közösségek iránt. Ezzel támogatjuk gondosan kiválasztott tenyésztőinket, akik osztoznak értékeinkben és páratlan minőségű tejet adnak nekünk. A Milka 120 éve támogatja a helyi, alpesi tejtermelő gazdaságokat azzal, hogy generációkon átívelő, kis, gyakran családi farmokról szerzi be a tejet. Büszkék vagyunk arra, hogy segíthetjük a helyi gazdaságokat megélhetésükben, ezért is őrizzük rendületlenül ezt a nemes támogatói hagyományt.

Milk sourcing content

Nekünk fontosak az állatok

Olyan gazdaságokkal és lelkes állattenyésztőkkel dolgozunk együtt, akik az összes tehenüket a nevükön szólítják: számunkra fontos, hogy az állatok jó kezekben legyenek, és a lehető legjobb gondoskodásban részesüljenek, mert tisztában vagyunk vele, hogy az egészséges és boldog tehenek adják a legjobb minőségű tejet.

Milk sourcing content